Flytthjälp Svalöv

Med fokus på långsiktiga kundrelationer ser vi till att flyttstädning Svalöv utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt.

Flyttstädning

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt. packning och till flyttstädning.

Priser

Flyttstädning Svalöv erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Kontakta

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Att flytta kan vara en av livets mest stressande upplevelser. Vår flytthjälp Svalöv kommer att vara där för att hjälpa dig igenom den påfrestande tid i ditt liv. 

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytthjälp Svalöv, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt. packning och till flyttstädning. 

Varje månad utför vi ca 150 flyttningar och vi är mycket stolta över att så många låter oss hjälpa till med deras bohagsflytt. För att hålla god kvalitet som flytthjälp Svalöv arbetar vi ständigt med förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden som flyttfirma Svalöv.

Vill ni anlita flytthjälp Svalöv med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? Då har ni kommit till rätt flyttfirma. Vi kan planera och utföra en snabb och väl strukturerad flytt av ert bohag, företag eller förening.

Du bestämmer slutpriset på flytthjälp Svalöv.

Om du som kund vill påverka slutpriset finns det några enkla saker att tänka på. Packa efter de anvisningar som du får från oss. Demontera, planera och lägg tid på förarbetet så blir flytten så effektiv som möjligt. Vi  kan ge dig tips & råd om du packar och demonterar. 

 

Om du exempelvis bor i villa, gör det stor skillnad om dina flyttkartonger, tavlor, golvlampor etc. står samlade på entréplan istället för utspridda på olika våningsplan. Samma princip gäller vid lossning av godset. Inför transporten måste allt gots skyddas. För att allt ska gå så effektivt som möjligt rekommenderar vi er att ni plastar in era saker. Det gäller framförallt tavlor, TV:apparater, sängar etc. Emballage ingår i alla våra paket, som ni har tillgång till Direkt efter bokningstillfället.

Vill ni påverka slutpriset ytterligare får ni gärna vara behjälpliga vid lastning och lossning. Besök oss gärna så berättar vi mer.

Kontakta Oss

Kontakta oss (08:00-18:00)

Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit
info@primeroab.se

Flytthjälp Svalöv

Varför anlita Flytthjälp Svalöv?

flyttstädning Svalöv
flyttstädning Svalöv
flyttstädning Svalöv
flyttstädning Svalöv Kommun
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Kontakta Oss

 

Kontakta Oss (08:00-18:00) 
Tel:  010-516 47 97 
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se