Flyttstädning Svalöv

Med fokus på långsiktiga kundrelationer ser vi till att flyttstädning Svalöv utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt.

Önskade tjänst

Ditt namn & efternamn(obligatorisk)

Ditt personnummer

Ditt telefonnummer

Din E-post (obligatorisk)

Adress, där tjänsten ska ske

Bostadsyta, i kvm.

Datum, start datum.

Ditt meddelande

Kontakta Oss

Kontakta oss (08:00-18:00)

Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit
info@primeroab.se

Varför anlita Flyttstädning Svalöv?

flyttstädning Svalöv
flyttstädning Svalöv
flyttstädning Svalöv
flyttstädning Svalöv Kommun
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Kontakta Oss

 

Kontakta Oss (08:00-18:00) 
Tel:  010-516 47 97 
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Flyttstädning Svalöv

Primero AB flyttstädning Svalöv vänder sig till små och stora företag, bostadsrättsföreningar med flera, men även till den privata sektorn i form av hushållsnära tjänster så som kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs och flyttstädning Svalöv.

Det ska vara en enkel process för kund att beställa en städtjänst av oss. Då det är våra kunder som utgör basen för vår verksamhet är det viktigt att det blir rätt från början.

Vår kvalitetspolicy ansvarar för att du som kund alltid ska känna att du blir bemött på ett tillfredsställande sätt samt nöjd med den flyttstädning Svalöv vi erbjuder.Genom att skräddarsydda arbetsbeskrivningar eller serviceavtal till varje kund vet våra medarbetare precis vad som ska göras. Vi lämnar garanti på att varje kunds flyttstädning Svalöv följs och slutförs enligt avtal.

 

Miljöpolicy

Med kunskap och vilja arbetar vi för att ständigt förbättra våra arbetsrutiner. För att få en så obefintlig påverkan på miljön som möjligt. Genom att använda Miljömärkta produkter i vår verksamhet och med kunskapen om vikten av rätt dosering minimerar vi belastningen på vår miljö. Att inte använda mer städkem än uppgiften kräver skonar både miljön och underlaget. Miljöfukos Våra städtjänster är gröna och vi lägger stort fokus och arbete på att ständigt förbättra vårt miljöarbete. Detta speglas i att vi gör ett aktivt val att även våra firmabilar ska vara miljöfordon i den mån det går.

 

Vår ställning

Städbranschen brukar tyvärr anses som en smutsig bransch med dåliga arbetsvillkor för personal och mycket fusk. Vi vill förändra hur man ser på städbranschen och vad städning innebär. 

Vi betalar ut högre löner än vad vi behöver, har personalen längre än 45 minuter till jobbet betalar vi reseersättning, personalen får buss/milersättning.  Bäst av allt är att  från och med 1 december 2014 så har vi tecknat företagshälsovård för vår personal. Detta innebär kort och enkelt att vår personal kommer genomgå en stor hälsoundersökning under vintern, desutom kommer vi erbjuda personalen helt kostnadsfri och obegränsad tillgång till läkare, sjukgymnast och psykolog. 

Detta är vi extremt glada över att ha råd med, vår personal förtjänar det bästa!
 

Vi är ett komplett städbolag i Svalöv med över 20 medarbetare som sätter dig och miljön i fokus. Vi utför alla typer av städning Svalöv, i fastigheter, på kontor och hos privatpersoner. 

 

Rimliga priser för Flyttstädning Svalöv

Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för flyttstädning Svalöv. Vi vill heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom flyttstädning Svalöv. Givetvis är priset än kundfråga som är återkommande. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka.

Priset på städhjälp Svalöv skall vara rimligt och du skall alltid få ett fast pris. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med jobbet så gäller vår nöjd-kund-garanti. Inget arbete är avslutat förrän vår kund är nöjd!

Om du vill uppskatta priset på en flyttstädning Svalöv kan du ange vad du behöver hjälp med i vår prisräknare. Det är en bra indikation på vad städarbetet kommer att kosta. Sedan är det bara att ta kontakt med oss.

Behöver du städhjälp Svalöv så tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid tillgängliga och svarar direkt på din förfrågan. Vi är öppna i vår kommunikation och vi lyssnar alltid på dina önskemål eller funderingar.

När vi fått ett jobb kommer vi alltid svara upp mot vad vi lovat - er önskan är vår befallning! Vi snackar inte utan föredrar att göra vårt yttersta i vårt jobb tills du känner dig helt nöjd.

Vi erbjuder hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputs Svalöv till privatpersoner.

Mot företag hjälper vid till med kontors- och butiksstädning, trappstädning och byggstädning. Större städningar såsom kontors- och trappstädningar går alltid att skräddarsy utefter ert företags behov.

Städyrket är ett hantverk att vara stolt över. Våra medarbetare håller bostäder över hela Svalöv skinande rena och frigör samtidigt ovärderlig kvalitetstid i vardagen åt våra kunder och deras familjer.

Som kund hos flyttstädning Svalöv väljer du bort svarta städtjänster och den otrygghet det innebär för personalen och dig som kund. Utöver de grundläggande delarna i anställningen: ansvarsförsäkring, friskvårdsbidrag och vidareutbildning. Jobbar vi för att höja städyrkets status. Därför kallar vi våra medarbetare för vardagsänglar, eftersom de hjälper till att få vardagen att gå ihop.

Hör av dig till oss!.